Back to Top

Koper, Slovenija


Uporabniški priročnik

(Korisnički priručnik)


Verjamem, da za strani Domov, Astrologija, Glasba, Letenje in Kontakt ne potrebujete posebnih navodil, navajeni ste že, da s klikom na povezave (lahko so to tudi slike) aktivirate dodatne vsebine, v ozadju so namreč elementi html jezika, ki povzročijo prikaz tistega, kar želite pogledati.


Verujem da vam za strane Domov, Astrologija, Glasba, Letenje i Kontakt nisu potrebni posebni uputi, pošto ste već naučili, kako se radi sa stranama na internetu. Klik na linkove (to mogu biti i slike) aktivira dodatne sadržaje, u pozadini su naime elementi html jezika, koji prouzrukuju prikazivanje onoga, što želite da vidite.


Do posameznih strani lahko dostopate s pomočju izbir v menuju na vrhu strani, seveda lahko do njih dostopate tudi direktno iz brskalnika.

Za vstop na glavno stran zadostuje, če v vrstico brskalnika vtipkate:

DDo strani Astrologija lahko dostopite z vtipkavanjem:

ADirektno na stran Glasba vstopite z vtipkavanjem:

GPodobno velja za stran Letenje, vtipkati morate:


LObstaja tudi stran Kontakt, ta omogoča pošiljanje sporočil lastniku in administratorju spletnih strani, vsa sporočila končajo v poštnem predalu

PVse zgoraj naštete povezave lahko tudi kopirate v odložišče (clipboard) vašega računalnika tako, da z desnim gumbom miške kliknete na konkretno povezavo in iz menuja, ki se pojavi, izberete opcijo "Kopiraj povezavo". Postopek je prikazan na sliki spodaj. Povezave si lahko potem shranite v neko datoteko.Vse zgoraj naštete povezave lahko tudi kopirate v odložišče (clipboard) vašega računalnika tako, da z desnim gumbom miške kliknete na konkretno povezavo in iz menuja, ki se pojavi, izberete opcijo "Kopiraj povezavo". Postopek je prikazan na sliki spodaj. Povezave si lahko potem shranite v neko datoteko.

S


Še naslov za zadnjo stran, Forum namreč:

FSeveda vse naštete povezave lahko shranite kot favorite v vašem brskalniku.


Do pojedinih strana možete dostupati pomoću klikova na mogućnosti u menuju na vrhu strane, isto tako možete i direktno ukucavati linkove u vašem pregledaču internetnih strana. Da ne ponavljam linkove, nalaze se u slovenačkom delu teksta gore. Na strani Kontakt možete slati poruke vlasniku i administratoru sajta, sve poruke završe u poštanskom sandučiću gore navedene adrese. Sve gore navedene adrese možete sačuvati kao favorite u vašem pregledaču internetnih strana. Gore nabrojane linkove možete kopirati u međumemoriju (clipboard) vašeg računara tako, što desnim dugmetom miša kliknete na pojedini link i iz podmenuja, što se pojavi odaberete opciju  "Kopiraj link". Postupak je prikazan na slici. Linkove možete onda upakovati u neki fajl.O samem forumu lahko več preberete na strani Forum, nameščeni so jezikovni paketi  za angleški, slovenski in srbski jezik. Zahteva registracijo. Vsebine lahko objavljate kot javne, ali zasebne, torej lahko pošiljate tudi privatna sporočila uporabnikom foruma.O samom forumu možete više pročitati na strani Forum, jezici, što vam stoje na razpoloženju su engleski, slovenački i srpski. Forum zahteva registraciju. Sadržaje možete objavljivati kao javne, ili privatne, što znači da možete slati privatne poruke drugim korisnicima foruma.